Wat te doen tegen zilvervisjes:

Hoe bestrijdt u zilvervisjes? De dispenser LCD-Aerosol is de nieuwste productafgifte in continue automatische insectenbestrijding. Het bevat natuurlijke pyrethrines in de formulering. Veilig rond het gezin en huisdieren. Makkelijk te verplaatsen.

 • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Beoordeeld met een 9,5 door 500+ klanten

Zilvervisjes bestrijden

Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-9 of 14

Page
per page
 1. Start Set ( Dispenser + 1 Navulling)
  Rating:
  100%
  € 49,00
 2. 2 x Dispenser LCD-Aerosol
  Rating:
  0%
  € 74,00
 3. 2x Start Set (2x Dispenser + 2x Vulling)
  Rating:
  0%
  € 94,00
 4. mini set extra (2 x Dispenser + 6 Vullingen)
  Rating:
  0%
  € 149,00
 5. Insect Free Extra 6 Na-vullingen
  Rating:
  100%
  € 99,00
 6. Mastercid PS
  Rating:
  0%
  € 19,95
 7. Insect Free extra 1 navulling
  Rating:
  100%
  € 20,00
 8. Pyregreen 5.0
  Rating:
  0%
  € 99,00
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-9 of 14

Page
per page

Zilvervisjes bestrijding

U heeft ook vast weleens zilvervisjes in uw huis gevonden. Snel dat u bent haalt u een stukje wc-papier en probeert het zilvervisje van de muur te halen. Te laat… het zilvervisje is alweer verdwenen. Behalve dat ze dus vervelend zijn, zijn ze ook nog eens moeilijk te verwijderen. Er zijn verschillende manieren om zilvervisjes te bestrijden, maar om te voorkomen dat ze terugkomen, dat is al een stuk lastiger.

Zilvervissen zijn redelijk onschadelijk, maar deze grijsblauwe, slangenachtige insecten zijn niet prettig om in huis te hebben. Ze voeden zich met boeken, dode huidcellen en andere zetmeelhoudende materialen en gedijen goed in donkere, natte ruimtes. Zodra u heeft vastgesteld dat u een plaag heeft, is het tijd om actie te ondernemen om de zilvervisjes te bestrijden. Er zijn genoeg opties om uit te proberen, sommige schadelijk voor mens en dier, maar niet voor de dispenser van Insect Free. Deze dispenser LCD-Aerosol heeft een natuurlijke werking, dat zich richt op het zenuwstelsel van de zilvervisjes.

Ook interessant voor u

Probeer Permecid PU vanaf € 19,95

Tegen vliegende en kruipende insecten

Nu bekijken

Veilig zilvervisjes bestrijden

Het is veilig om zilvervisjes te bestrijden met de dispenser. Pyrethrine is afgeleid van de chrysanthemum Daisy bloem, die wordt geoogst in Tasmanië. Het is volkomen veilig voor mensen en huisdieren en volledig biologisch afbreekbaar.De dispenser bestaat uit de nieuwste technologie in geautomatiseerde insectentechnologie. Volledig programmeerbaar: instelling dag of nacht, 24-uurs en 5, 10 of 15 minuten. Het apparaat kan naar eigen worden in- en uitgeschakeld. De dispenser creëert een nevel van fijne microdeeltjes die langer in de lucht blijven om u betere controle over insecten te geven.

Zilvervisjes bestrijden met de dispenser

Wilt u een huis dat zilvervisvrij is? Of heeft u last van andere insecten en wilt u een goede nachtrust zonder gebeten te worden door muggen? Of is het misschien een kakkerlakvrije keuken die u wilt? Onze dispenser van Insect Free is een continue automatische insectenverdelger met natuurlijke pyrethrines. Het is veilig voor mensen en huisdieren en u kunt zelfs uw deuren en ramen open houden.

De dispenser is volledig programmeerbaar en wordt aangedreven door twee batterijen die niet zijn inbegrepen. De dispenser geeft elke 5, 10 of 15 minuten een micro-stuif van pyrethrine af en beslaat enkele meters. U heeft wellicht twee eenheden nodig als u een huis heeft met meerdere verdiepingen of een groter gebied wilt dekken. Vandaar de dispenserset die we ook verkopen. Zo bestrijdt u de zilvervisjes door het hele huis.

Bestsellers

Pyrethrines

Pyrethrines zijn afgeleid van chrysanthemum madeliefjes die zeer toxisch zijn voor ongedierte. Omdat ze rechtstreeks uit de plant worden geëxtraheerd, zijn ze niet schadelijk voor de mens. Pyrethrines zijn biologisch afbreekbaar en breken zeer snel en in zonlicht af. Moeder natuur is erg slim en in tegenstelling tot gesynthetiseerde chemische replica's verandert de madeliefjes haar geur constant, zodat de insecten er geen weerstand tegen krijgen. Binnen 30 minuten ziet u een significante verbetering in het bestrijden van zilvervisjes en de meest voorkomende huishoudelijke insecten. De levensduur van uw vullingen is afhankelijk van de gebruikte frequentie en instellingen. Gemiddeld kan een enkele bus met een instelling van 10 minuten maximaal 6 weken mee.