Wespen verjagen

Verdrijf wespen in en rondom uw huis met een automatische dispenser van Insect Free. Last van wespen is vanaf nu verleden tijd!

  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Beoordeeld met een 9,5 door 500+ klanten

Wespen bestrijden

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Wespen verdrijven

Een middel tegen wespen is noodzakelijk als u deze wespen wilt bestrijden. Toch zijn wespen en bijen nuttige insecten, hoewel zij over het algemeen worden beschouwd als ongedierte vanwege hun vermogen om te steken. Wespen kunnen in het bijzonder in de zomer en herfst een groot probleem worden, als u bijvoorbeeld buiten zit of activiteiten buiten in de tuin doet of rondom het huis. Wespen zijn het meest actief in de warme zomermaanden. Als u gestoken wordt door een wesp kan dit behoorlijk ergernis en pijnlijke steken veroorzaken.

Sommige mensen hebben een allergie voor een wespensteek of kunnen zeer gevoelig zijn voor wespensteken en er ziek van worden. Vaak noemen veel mensen ten onrechte alle stekende insecten maar ‘bijen’. Toch is er een wezenlijk verschil tussen sociale wespen, horzels en bijen die in kolonies leven geregeerd door koninginnen die onderhouden worden door hun ‘werknemers’. Het is belangrijk onderscheid te maken tussen deze insecten, omdat verschillende methoden nodig zijn om ze te beheersen of verwijderen als ze hinderlijk zijn. Maar als u dat al probeert en u nog steeds hinder heeft aan wespen, gebruik dan de dispenser LCD-Aerosol van Insect Free. Deze bestrijdingsmiddel tegen wespen is natuurlijk, betaalbaar en effectief.

Ook interessant voor u

Probeer Permecid PU vanaf € 19,95

Tegen vliegende en kruipende insecten

Nu bekijken

Middelen tegen wespen

Er zijn diverse middelen tegen wespen op de markt om de wespen te bestrijden. Deze zijn grofweg te verdelen in biologische als chemische middelen. Als wespen continue uw huis binnen komen vliegen, is een middel tegen wespen het meest voor de hand liggend als men de omgeving zo onaantrekkelijk mogelijk maakt. De verstuiver van Insect Free, ook wel de dispenser LCD-Aerosol, werkt eenvoudig op twee batterijen en kan middels een ophangsysteem in een ruimte worden geplaatst. Heel erg handig als u bijvoorbeeld een BBQ wilt organiseren en de wespen op dat moment wil weren.

Wespen bestrijden buiten

De lente is het seizoen van schoonheid en kleuren. Er zijn veel mooie dingen verbonden aan dit seizoen. Lente seizoen brengt blauwe luchten, fel zonlicht, een enorme variëteit aan bloemen en fruit en tuinen met verse groenten. Verschillende soorten wespen en insecten slijpen echter ook op die ontspruitende bloemen, en vers fruit. U zou kunnen denken dat chemische sprays effectief zijn, maar deze chemische sprays hebben een aantal ingrediënten die ook schadelijk zijn voor mensen. Kinderen en huisdieren zijn degenen die direct schade toebrengen. De dispenser LCD-Aerosol is niet schadelijk voor mensen en dieren en heeft een natuurlijke werking.

De dispenser is het nieuwste automatische insectenbestrijdingssysteem inclusief een handig systeem op afstand. Het is elektronische dispenser uitgerust met een geautomatiseerd elektronisch systeem dat een speciale micro-spray creëert - waardoor de pyrethrine door het hele huis kan bewegen.

Bestsellers

Wespen bestrijden, nog nooit zo makkelijk

Het is zo gemakkelijk te gebruiken. Plaats het op een plank plaats het met een ophangsysteem. De automatische dispenser zal dan automatisch nevelen op de gewenste instellingen. Volledig programmeerbaar - instellingsopties voor dag/nacht - hiermee kunt u uw gebruik van de navullingen van de dispenser uitstellen. Op batterijen. Volledig draagbaar, overal mee naartoe te nemen. Pyrethrines zijn afgeleid van de Chrysanthemum-bloem. Veilig voor mensen en huisdieren. Ze worden snel biologisch afgebroken in zonlicht en laten geen resten achter.