Vliegen bestrijden

Hoe bestrijdt u vliegen? De dispenser LCD-Aerosol is ene uniek product, die 100% natuurlijke pyrethrine bevat en speciaal ontworpen is tegen het bestrijden van vliegen. Het is volledig programmeerbaar en doet automatisch zijn werking.

 • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Beoordeeld met een 9,5 door 500+ klanten

Vliegen bestrijden

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
 1. Permecid PU
  Rating:
  0%
  € 19,95
 2. Pyregreen 5.0
  Rating:
  0%
  € 99,00
 3. Perme Plus 1 L
  Rating:
  0%
  € 69,00
 4. Perme Plus 5 Liter
  Rating:
  0%
  € 299,00
 5. Insect Free extra 1 navulling
  Rating:
  0%
  € 20,00
 6. Insect Free Extra 3 Na-vullingen
  Rating:
  0%
  € 55,00
 7. Insect Free Extra 12 Na-vullingen
  Rating:
  0%
  € 180,00
 8. Insect Free Extra 6 Na-vullingen
  Waardering:
  100%
  € 99,00
 9. Start Set ( Dispenser + 1 Vulling)
  Waardering:
  100%
  € 49,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina

Hoe bestrijd u vliegen?

De gewone huisvlieg is niet zo fris voor de gezondheid. Omdat huisvliegen graag rondhangen op vuilnisbakken, ontlasting en rot voedsel, kunnen hun kleine lichaamshaartjes tot een miljoen bacteriën dragen, die ze gemakkelijk naar u kunnen overbrengen gewoon door op voedsel of op oppervlakken te zitten waar voedsel is voorbereid. Vliegen bestrijden is niet makkelijk, maar door middel van de dispenser zeer effectief!

Vliegen worden aangetrokken door voedsel en vochtige klimaten zoals afvoeren. Uw gezin gezond houden betekent dat u uw huis schoon houdt. Maar als u dat al doet en u nog steeds huisvliegen heeft, gebruik dan de dispenser LCD-Aerosol van Insect Free. Deze bestrijdingsmiddel tegen vliegen is natuurlijk, betaalbaar en effectief.

Ook interessant voor u

Probeer Permecid PU vanaf € 19,95

Tegen vliegende en kruipende insecten

Nu bekijken

Het bestrijden van vliegen

Het bestrijden van vliegen kan op verschillende manieren met bijvoorbeeld plakstrips, vliegensprays of vliegenvallen. Het voordeel van plakstrips is dat de vliegende insecten op een plaats gevangen worden. Met vliegenspray heeft u sneller resultaat, maar minder op de lange termijn. Wanneer u voor een langere periode van de vliegenoverlast af wilt zijn kunt u het beste een dispenser LCD-Aerosol gebruiken.De dispenser LCD-Aerosol is ene uniek product, die 100% natuurlijke pyrethrine bevat en speciaal ontworpen is tegen het bestrijden van vliegen. Het is volledig programmeerbaar en doet automatisch zijn werking.

Het is een geautomatiseerd systeem wat pyrethrine in de lucht spuit. Binnen deze instellingen is er ook de mogelijkheid om het apparaat 24 uur per dag in te stellen, evenals alleen gebruik voor de nacht of de dag. Het product werkt, door het pyrethrine gelijkmatig door de kamer en de omliggende gebieden te verdelen, met een oppervlakte van vele vierkante meters. De pyrethrine werkt op het zenuwstelsel van de vliegen en bestrijd de vliegen op die manier effectief. De dispensers en navullingen van de dispensersets zijn veilig te gebruiken bij kinderen en huisdieren en is ook een goed alternatief voor mensen die astma en allergieën hebben. Niet goed geld terug garantie.Het is een zeer effectieve insectenbestrijding voor thuis, waardoor uw omgeving vrij is van vliegen. Het is belangrijk op te merken dat onze producten ook zijn ontworpen om geen achterblijvende stoffen achter te laten op muren of oppervlakken. Andere verschillende navullingen kunnen vaak worden gemaakt van navullingen en kunnen ook bij ons worden besteld.

Extra tips!

Wat zijn enkele extra tips om vliegen en andere insecten in uw huis onder controle te houden? Verminder het aantal vliegen en insecten rondom het huis door het verwijderen van voedselresten, vuilstapels, vuilniszakken en algemene rommel. Zorg ervoor dat al uw vuilnisbakken deksels hebben en goed zijn afgedicht. Reinig afvalbakken regelmatig om geuren te verwijderen die vliegen aantrekken.

Bestsellers