Rodi Natural Stop – Oil Gel

Rodi Natural Stop – Oil Gel

Rodi Natural Stop – Oil Gel

Rodi Natural Stop is geen voeraas, maar een plantaardige matrixolie-gel, die een fysieke barrière vormt.

Geschikt voor: grote omgevingen, bedrijven, magazijnen, privéwoningen, openbare gebouwen, enz. agrarische gebieden (het product interfereert niet met welk gewas dan ook, veroorzaakt geen schade aan de vegetatie en vervuilt de watervoerende lagen niet) stallen en stallen:

Houdt knaagdieren weg, die mogelijke veroorzakers zijn van talrijke ziekten.

€ 19,95
voorraad: Op voorraad
SKU
IFRodi

Rodi Natural Stop is een formule met synergetische natuurlijke plantenextracten versterkt door MATRICE UB® die een fysieke barrièrewerking hebben. Het is ideaal voor kleine en grote omgevingen, zoals bedrijven en / of voedselmagazijnen, daken, gangen, elektrische onderstations, automotoren, stallen en stallen, gemeenschapsomgevingen, enz. Cyclisch gebruikt, creëert het een ongunstige omgeving om te nestelen.

Het is niet schadelijk voor huisdieren, binnenplaats of wilde dieren, het is onschadelijk voor volwassenen, kinderen en hun nieuwsgierigheid! Het laat geen residuen achter, het veroorzaakt geen bio accumulatie problemen en het veroorzaakt geen schade aan vegetatie en watervoerende lagen. Het geeft geen vlekken, is milieuvriendelijk, niet giftig. Het is geen voedselaas.

INFO Knaagdieren zijn de meest talrijke zoogdierorde in termen van het aantal toegeschreven soorten. Ze worden gekenmerkt door een klein formaat en een korte voortplantingscyclus die bepalend is voor hun succes. Tot deze orde behoren muizen en ratten. De gewone muis (Mus musculus) behoort tot het geslacht Mus, hij is tussen de 65 en 120 mm lang en de staart is ongeveer 60/100 mm lang.

In de natuur kunnen ze zich voeden met producten van plantaardige oorsprong zoals zaden, wortels, bladeren en stengels, insecten of vlees, afhankelijk van de beschikbaarheid. De wilde muis, vergelijkbaar met de huismuis, komt veel voor in landelijke gebieden en landhuizen. Ratten behoren tot het geslacht Rattus. De bekendste soorten zijn de rioolrat (Rattus norvegicus) en de dakrat (Rattus rattus), die beide groter zijn dan muizen.

Hij zet het voort. Het wetenschappelijk onderzoek van Union BIO® , samen met de natuurlijke kracht van plantenextracten, heeft het mogelijk gemaakt om een ​​natuurlijk en milieuvriendelijk product te formuleren dat een fysieke barrière kan creëren. Gebruiksklaar product. Verdeel het , en baken het te behandelen gebied zowel intern als extern af. Het is raadzaam om het product om de 15 dagen of na zware regenval opnieuw aan te brengen om het knaagdier af te schrikken. Een liter product is voldoende voor een toepassing van ongeveer 20 strekkende meter of voor 18/20 gaten.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rodi Natural Stop – Oil Gel
Jouw beoordeling