NEW EQUINOFLY 10 L

NEW EQUINOFLY 10 L

NEW EQUINOFLY 10 L

Natuurlijke oplossing tegen Insecten

Samenstelling:
Aqua, Cymbopogon nardus, Geraniol, Linalool, Lavandula officinalis, Melia azadirachta, Eucalyptus globulus, Lampaya castellani, Schinus molle, Olea europaea, plantaardige glycerine, Ag solubiliserende, Ag conserveringsmiddelen.

€ 179,00
voorraad: Op voorraad
SKU
ifne10L

NEW EQUINOFLY natuurlijke oplossing voor ongewenste lastige insecten. 

- op basis van natuurlijke stoffen en essentiële oliën waaronder olie NEEM en CITRONELLA waarvan de effectiviteit wordt versterkt door MATRIX UB 
- verjaagt insecten zoals  vliegen, muggen, zandvliegen en dazen

Verpakking:
1 liter - en 10 liter 

op basis van natuurlijke stoffen en etherische oliën. De oplossing versterkt door UNION BIO matrix, houdt deze van de paarden vervelende insecten zoals vliegen, muggen, zandvliegen en dazen mede door de aanwezigheid van neemolie en citronella. 

Kenmerken:
Product op basis van natuurlijke stoffen en etherische oliën. De oplossing, versterkt door onze Matrix, houdt vervelende insecten zoals vliegen, muggen, zandvliegen en dazen weg dankzij de aanwezigheid van de Neem Olie en Citronella. 

Hoe te gebruiken:
Spray gelijkmatig vooral in de avond wanneer het insect activiteit indringender is. Indien nodig, kan de behandeling meerdere keren worden herhaald. 

Bewaar op een koele, droge plaats. 

PHYTO - Bibliografie van sommige planten aanwezig
MATRIX UB® waterig extract van Olea europea. Actieve Phytocomplex, multifunctionele, versterker. Hoge Absorptie epidermale. 
De Cymbopogon nardus is vooral bekend om zijn insectifuge kenmerken. 
De etherische olie van deze plant heeft antiseptische eigenschappen, antibacterieel, krampstillend. De zaden en bladeren van Neem bevat verbindingen die antiseptische, antivirale en fungicide eigenschappen vertoonden en zijn ook onaangenaam om insecten. 

Natuurlijke producten UNION BIO zijn in staat om vliegende insecten af te weren door te werken op hun belangrijkste kenmerk is dat de betekenis van geur. 

In geformuleerd aanwezig zijn naast het is MATRIX UB ® Enhancer ACTIVA die een formulering ontworpen en getest op werkzaamheid testen in laboratoria UNION BIO alsmede "Evaluatie van natuurproducten" op larven van Aedes albopictus Skuse tijgermug in laboratorium aan de Universiteit van Ferrara. Departement Biologie en Evolutie. 

Write Your Own Review
You're reviewing:NEW EQUINOFLY 10 L
Jouw beoordeling