Naturiz Mo.sca

Naturiz Mo.sca

Naturiz Mo.sca

Vliegen weren uit stallen / veehouderij met Mo.sca Natural Stop door middel van het creëren van een ondraaglijke omgeving. 

Mosca Natural Stop is een product van Union B.I.O.’s wetenschappelijk onderzoek dat de kracht van plantextracten combineert met innovatie

Mosca Natural Stop is ondraaglijk voor vliegen, waardoor ze niet meer in die omgeving willen zijn.. Het is een 100% natuurlijk en plantaardig product dat vliegen zeer effectief weg houdt op plaatsen waar ze overlast veroorzaken.

€ 49,00
voorraad: Op voorraad
SKU
ifnm

Dit product is geschikt voor:

  • Intensieve veehouderijen: fokken van runderen, varkens, schapen, pluimvee, etc. In dergelijke bedrijven is vaak veel overlast van vliegen met stres als gevolg voor de dieren. Behandeling met Mosca zal je een verbluffend resultaat opleveren.
  • Openbare gelegenheden zoals: restaurants, hotels, voedselindustrieën, scholen, ziekenhuizen, verzorghuizen, recreatiecentra, sportscholen en alle indooromgevingen die vaak bezocht worden door mensen of huisdieren.
  • Privéwoningen en kantoren

De samenstelling van MOSCA NATURAL STOP is het resultaat van Union B.I.O.`s wetenschappelijk onderzoek. Het  is een water-gel oplossing die bestaat uit geselecteerde essentiële oliën versterkt door Matrice U.B. ®

MOSCA NATURAL STOP maakt gebruik van de bijzondere en ontwikkelde olfactorische vaardigheid van vliegen en hun eetgewoontes. Vliegen worden verdreven door een ongangbare olfactorische barrière aan te brengen waardoor een aangename geur verspreid wordt voor vliegen in de omgeving.

Natuurlijk – Efficiënt – Veilig

Union B.I.O. reageert op een chemische synthese met een natuurlijk product dat niet schadelijke is voor beplanting en het milieu. Het is veilig, effectief, makkelijk aan te brengen en het is tevens onschadelijk voor de gebruiker. Het is niet giftig, niet voor mensen of voor het milieu en ook niet voor huisdieren die hiermee in contact komen. Vliegen bestrijden op plaatsen waar ze veel overlast bezorgen was niet eerder zo effectief.

Gebruiksaanwijzing vliegen verdrijven:

Mosca Natural Stop gebruik je in de ZHALT Portable. 1/2 liter op een volle tank. Dus eert de Mosca er in daarna afvullen met water. Het effect is duurzamer op oppervlaktes zoals verweerd hout, stro, zaagsel, algemeen afval, kunststof en stenen.

Write Your Own Review
You're reviewing:Naturiz Mo.sca
Jouw beoordeling