Muggenlarven bestrijden

Zoemende muggen in de slaapkamer of op het terras. Wakker worden met jeukende bultjes. Dat muggen vervelend zijn hoeven we niet te vertellen, en er zijn dan ook veel verschillende middelen om deze vervelende insecten te weren. Denk aan insectenhorren, citronella kaarsen, crèmes om in te smeren en insecticide (bijvoorbeeld sprays). Heeft u last van een muggenplaag? Heeft u zo ongeveer alles al geprobeerd maar blijven de muggen terugkomen? Pak het probleem dan aan bij de bron. Die bron ligt buiten.

 • Voor 21:00 uur besteld, vandaag nog verzonden
 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Beoordeeld met een 9,5 door 371 klanten

Muggenlarven

Set Descending Direction
View as Grid List

2 Items

per page
 1. AQUATAIN AMF™ 1 L
  Rating:
  0%
  € 34,00
 2. AQUATAIN AMF™ 5L
  Rating:
  0%
  € 154,00
Set Descending Direction
View as Grid List

2 Items

per page

Broedplaatsen van muggen

Muggen leven in de buurt van water. Ze leggen hun eitjes in stilstaand water, waar de muggenlarven tot volwassen muggen groeien. De bron van alle overlast ligt dus bij die broedplaatsen. In de tuin zijn er vaak talloze plekjes waar muggen hun eitjes leggen. Denk bijvoorbeeld eens aan:

 • een regenton
 • een volgelopen emmer of bloempot
 • een vogelbadje
 • de vijver
 • het zwembad

Zelfs in een klein laagje water kunnen de muggenlarven al groeien. Heeft u één of meer van deze plekjes in de tuin? Heeft u last van muggenlarven in zwembad, vijver of andere plekken? Met een paar handige methoden kan men de groei van muggen voorkomen en muggenlarven doden.

Muggenplaag voorkomen

Hoe is het te voorkomen dat de muggenlarven in de regenton, zwembad of vijver veranderen in een nieuwe generatie muggen in uw huis? Probeer te voorkomen Dat er water blijft liggen op plekken zoals lege emmers of een bloempot. Als Water een week staat bij warme temperaturen kan het al plaats bieden voor een nieuwe lading muggen. Bij warm weer en dus hoge temperaturen groeien eitjes sneller en komen ze ook sneller uit dan op koude dagen.

Voor 16:00 uur besteld, vandaag nog verzonden
14 dagen niet goed geld terug garantie
Beoordeeld met een 9,5 door 371 klanten

Acties

Acties tot wel 40% korting

Korting op verschillende artikelen

Bekijk alle acties

Blog

Acties tot wel 40% korting

Blijf op de hoogte!

Muggenlarven bestrijden

Heb jij al maatregelen genomen om de groei van muggen te voorkomen, maar nog steeds last van muggen? Hoe kan u muggenlarven bestrijden? Tegenwoordig is er ook een niet-giftige manier voor het bestrijden van muggen larven: AQUATAIN AMF™. Hierbij giet u een siliconen vloeistof in het water. De vloeistof verspreidt zich dan over het wateroppervlak en vormt een dun laagje film. Dit doodt de muggen larven in het water. Op deze manier verbreek men de levenscyclus van de mug en komen er dus geen nieuwe muggen. Gebruik het middel in stilstaand water, zoals in de vijver, regenton of emmers water. Het filmlaagje werkt 4 weken, waarna u de behandeling herhaalt. Deze methode is makkelijk te gebruiken en u heeft geen hulpmiddelen nodig.

Benieuwd naar deze methode? Probeer AQUATAIN AMF™ en start met deze effectieve bestrijding van muggen.

Bestsellers