Muggenlarven bestrijden

Heeft u last van een muggenplaag? Heeft u zo ongeveer alles al geprobeerd maar blijven de muggen terugkomen? Pak het probleem dan aan bij de bron. Die bron ligt buiten vaak in combinatie met stilstaand water. Met de producten van Aquatain kunt u zelf muggenlarven bestrijden in stilstaand water.

 • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Beoordeeld met een 9,5 door 500+ klanten

Muggenlarven

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
 1. AQUATAIN AMF™ 1 L
  Rating:
  0%
  € 39,00
 2. AQUATAIN AMF™ Drops
  Waardering:
  100%
  € 9,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Hoe werkt het?

Tegenwoordig is er ook een niet-giftige manier voor het bestrijden van muggenlarven: AQUATAIN AMF™. Hierbij giet u een siliconen vloeistof in het water. De vloeistof verspreidt zich dan over het wateroppervlak en vormt een dun laagje film. Door Aquatain amf in een kleine dosering over stilstaand water te gieten waar muggenlarven in zitten kunnen we muggenlarven zich niet meer vasthechten aan het water oppervlakte. Doordat muggenlarven zich niet meer vast kunnen hechten aan het wateroppervlakte gaan ze dood aan zuurstof tekort. Op deze manier verbreek men de levenscyclus van de mug en komen er dus geen nieuwe muggen. Gebruik het middel in stilstaand water, zoals in de vijver, regenton of emmers water. Het filmlaagje werkt 4 weken, waarna u de behandeling herhaalt. Deze methode is makkelijk te gebruiken en u heeft geen hulpmiddelen nodig. Hieronder in de instructie video is dit duidelijk te zien.

Waar komen muggenlarven voor

Muggen leven in de buurt van water. Ze leggen hun eitjes in stilstaand water, waar de muggenlarven tot volwassen muggen groeien. De bron van alle overlast ligt dus bij die broedplaatsen. In de tuin zijn er vaak talloze plekjes waar muggen hun eitjes leggen. Denk bijvoorbeeld eens aan:

 • een regenton
 • een volgelopen emmer of bloempot
 • een vogelbadje
 • de vijver
 • het zwembad

Zelfs in een klein laagje water kunnen de muggenlarven al groeien. Heeft u één of meer van deze plekjes in de tuin? Heeft u last van muggenlarven in zwembad, vijver of andere plekken? Met een paar handige methoden kan men de groei van muggen voorkomen en muggenlarven doden.

Muggenplaag voorkomen

Hoe is het te voorkomen dat de muggenlarven in de regenton, zwembad of vijver veranderen in een nieuwe generatie muggen in uw huis? Probeer te voorkomen Dat er water blijft liggen op plekken zoals lege emmers of een bloempot. Als water een week staat bij warme temperaturen kan het al plaats bieden voor een nieuwe lading muggenlarven. Bij warm weer en dus hoge temperaturen groeien eitjes sneller en komen ze ook sneller uit dan op koude dagen.

Voor 16:00 uur besteld, vandaag nog verzonden
14 dagen niet goed geld terug garantie
Beoordeeld met een 9,5 door 500+ klanten

Ook interessant voor u

Probeer Permecid PU vanaf € 19,95

Tegen vliegende en kruipende insecten

Nu bekijken

Muggenlarven bestrijden

Heb jij al maatregelen genomen om de groei van muggenlarven te voorkomen, maar nog steeds last van muggen? Probeer AQUATAIN AMF™ en start met deze effectieve bestrijding van muggenlarven.

Bestsellers