Wat te doen tegen muggen:

Muggen verjagen hoeft niet moeilijk te zijn. Maak gebruik van de complete sets van Insect Free en voorkom muggenoverlast en overlast van andere insecten binnen.

 • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Beoordeeld met een 9,5 door 500+ klanten

Muggen bestrijden

Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-9 of 12

Page
per page
 1. Insect Free extra 1 navulling
  Rating:
  100%
  € 20,00
 2. 2x Start Set (2x Dispenser + 2x Vulling)
  Rating:
  0%
  € 94,00
 3. Insect Free Extra 9 Navullingen
  Rating:
  0%
  € 149,00
 4. Start Set ( Dispenser + 1 Navulling)
  Rating:
  100%
  € 49,00
 5. Insect Free Extra 3 Navullingen
  Rating:
  0%
  € 55,00
 6. Pyregreen 5.0
  Rating:
  0%
  € 99,00
 7. mini set extra (2 x Dispenser + 6 Vullingen)
  Rating:
  0%
  € 149,00
 8. AQUATAIN AMF™ 5L
  Rating:
  0%
  € 154,00
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-9 of 12

Page
per page

Muggen bestrijden

Muggen zijn misschien wel de meest irritante insecten soort. Niet alleen krijgt men jeuk na een muggensteek het kan ernstige ziektes opleveren zoals malaria. Dan is het nog het irritante zoemen in de nacht die uw nachtrust verstoord. Iedereen weet, dit probleem kan men beter voorkomen dan s ‘nachts proberen op te lossen. Met onze dispensers voorkomt u dat muggen überhaupt uw slaapkamer bereiken. Dankzij het automatische vernevelingssysteem hoeft u zelf niet meer muggen te doden. Verder biedt Insect Free ook producten aan om muggen bij de bron aan te pakken. Als u hier interesse in heeft kunt u kijken op onze “Insecten buiten” categorie.

Muggen verjagen

Zoemende muggen in de slaapkamer of op het terras. Wakker worden met jeukende bultjes. Dat muggen vervelend zijn hoeven we niet te vertellen, en er zijn dan ook veel verschillende middelen om deze vervelende muggen te weren. Denk aan insectenhorren, citronella kaarsen, crèmes om in te smeren en insecticide (bijvoorbeeld sprays). Heeft u last van een muggen en heeft u zo ongeveer alles al geprobeerd maar blijven de muggen terugkomen? Probeer dan eens onze automatische dispensers!

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
14 dagen niet goed geld terug garantie
Beoordeeld met een 9,5 door 500+ klanten

Ook interessant voor u

Probeer Permecid PU vanaf € 19,95

Tegen vliegende en kruipende insecten

Nu bekijken

Hoe kunt u muggen weren?

Hoe voorkomt u een nieuwe lading muggen in uw slaapkamer? Als eerste: voorkom zo mogelijk plekken waar water kan blijven liggen, zoals lege bloempotten of emmers. Blijft het water wel liggen, zoals in een vogelbadje, verschoon dit dan regelmatig. Water dat een week staat kan al plaats bieden voor een nieuwe generatie muggen. Let hier vooral op bij warm weer en bij hoge temperaturen komen eitjes sneller uit dan op koudere dagen. Onze automatische dispensers zijn uitermate geschikt om muggen te weren uit je slaapkamer of ze te doden.

Bestsellers