Wat te doen tegen muggen:

Muggen verdrijven hoeft niet moeilijk te zijn. Maak gebruik van de complete sets van Insect Free en voorkom muggenoverlast en overlast van andere insecten binnen.

 • Voor 21:00 uur besteld, vandaag nog verzonden
 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Beoordeeld met een 9,5 door 400+ klanten

Muggen bestrijden

Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-9 of 12

Page
per page
 1. Insect Free Extra 6 Navullingen
  Rating:
  0%
  € 99,00
 2. Start Set ( Dispenser + 1 Navulling)
  Rating:
  0%
  € 49,00
 3. Insect Free extra 1 navulling
  Rating:
  0%
  € 20,00
 4. AQUATAIN AMF™ 5L
  Rating:
  0%
  € 154,00
 5. Super Maxi set extra (2 x Dispenser + 12 Vullingen)
  Rating:
  0%
  € 229,00
 6. Insect Free Extra 9 Navullingen
  Rating:
  0%
  € 149,00
 7. Insect Free Extra 3 Navullingen
  Rating:
  0%
  € 55,00
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-9 of 12

Page
per page

Hoe bestrijdt u muggen?

Muggen zijn misschien wel de meest irritante insecten soort. Niet alleen krijgt men jeuk na een muggensteek het kan ernstige ziektes opleveren zoals malaria. Dan is het nog het irritante zoemen in de nacht die uw nachtrust verstoord. Iedereen weet, dit probleem kan men beter voorkomen dan s ‘nachts proberen op te lossen. Met onze dispensers voorkomt u dat muggen überhaupt uw slaapkamer bereiken. Dankzij het automatische vernevelingssysteem hoeft u zelf niet meer muggen te doden. Verder biedt Insect Free ook producten aan om muggen bij de bron aan te pakken. Als u hier interesse in heeft kunt u kijken op onze “Insecten buiten” categorie.

Muggenplaag bestrijden

Zoemende muggen in de slaapkamer of op het terras. Wakker worden met jeukende bultjes. Dat muggen vervelend zijn hoeven we niet te vertellen, en er zijn dan ook veel verschillende middelen om deze vervelende insecten te weren. Denk aan insectenhorren, citronella kaarsen, crèmes om in te smeren en insecticide (bijvoorbeeld sprays). Heeft u last van een muggenplaag? Heeft u zo ongeveer alles al geprobeerd maar blijven de muggen terugkomen? Pak het probleem dan aan bij de bron. Die bron ligt buiten.

Voor 16:00 uur besteld, vandaag nog verzonden
14 dagen niet goed geld terug garantie
Beoordeeld met een 9,5 door 371 klanten

Acties

Acties tot wel 40% korting

Korting op verschillende artikelen

Bekijk alle acties

Blog

Acties tot wel 40% korting

Blijf op de hoogte!

Muggenplaag voorkomen

Hoe voorkomt u dat de muggenlarven in uw vijver, regenton of zwembad veranderen in een nieuwe lading muggen in uw slaapkamer? Als eerste: voorkom zo mogelijk plekken waar water kan blijven liggen, zoals lege bloempotten of emmers. Blijft het water wel liggen, zoals in een vogelbadje, verschoon dit dan regelmatig. Water dat een week staat kan al plaats bieden voor een nieuwe generatie muggen. Let hier vooral op bij warm weer: bij hoge temperaturen komen eitjes sneller uit dan op koudere dagen. In een zwembad kunt u de muggenlarven doden door meer chloor toe te voegen. De dode larven op het oppervlak schep u vervolgens weg met een reinigingsnet. Met deze verschillende voorzorgsmaatregelen geeft u muggenlarven zo weinig mogelijk kans om uit te groeien tot volwassen muggen.

Bestsellers