Wat te doen tegen mieren in huis:

Hoe bestrijdt u mieren? Voor specifieke plaatsen hebben wij verschillende sprays die de mieren direct kunnen aanpakken op moeilijk te bereiken plaatsen. De dispenser LCD-Aerosol is de perfecte oplossing te maken voor insectenbestrijding voor uw huis of elders!

  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Beoordeeld met een 9,5 door 500+ klanten

Mieren bestrijden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mieren verdelgen

Mieren zijn een zeer veel voorkomend ongedierteprobleem. De mier kan niet veel bedreiging vormen, maar als een grote zwerm zijn huis heeft gemaakt in uw tuin of rond uw huis, kan de resulterende invasie meer problematisch zijn. Mieren bestrijden is dan soms echt nodig en dat kan heel gemakkelijk met de dispenser LCD-Aerosol.

Mieren die het huis binnendringen kunnen in uw voedsel terechtkomen, beschadigingen of beten veroorzaken. Tevens kunnen ze schade aan uw planten veroorzaken. Er zijn producten die schadelijk chemicaliën bevatten en slecht zijn voor mens en milieu, maar er zijn enkele natuurlijke, niet-toxische producten om mieren te bestrijden. Mieren banen deze tijd van het jaar hun weg naar huis. Natuurlijke ongediertebestrijdingsmethoden kunnen u helpen om het probleem het hoofd te bieden en te elimineren.

Ook interessant voor u

Probeer Permecid PU vanaf € 19,95

Tegen vliegende en kruipende insecten

Nu bekijken

Mieren bestrijden met de LCD-Aerosol dispenser

Voor specifieke plaatsen hebben wij verschillende sprays die de mieren direct kunnen aanpakken op moeilijk te bereiken plaatsen. De dispenser LCD-Aerosol is de perfecte oplossing te maken voor insectenbestrijding voor uw huis of op uw werkplek! Het product met een unieke formulering die 100% natuurlijke pyrethrine bevat, speciaal ontworpen voor NZ-condities. De dispenser is volledig programmeerbaar en wordt aangedreven door 2 die niet worden meegeleverd.

De dispenser is het precieze geautomatiseerde elektronische systeem dat elke 5, 10, 15 of 30 minuten een hoeveelheid micro-mist in de atmosfeer afgeeft. Binnen deze instellingen is er ook de mogelijkheid om het apparaat 24 uur per dag in te stellen, evenals alleen gebruik voor de nacht of de dag. Het product werkt door het pyrethrine gelijkmatig door de kamer en de omliggende gebieden te verdelen, met een flinke oppervlakte

Pyrethrines tegen mieren

Pyrethrines zelf zijn een klasse van organische verbindingen die gewoonlijk zijn afgeleid van Chrysanthemum- bloemen met krachtige insecticide activiteit. Dit werkt door zich te richten op het zenuwstelsel van insecten. De dispenser is absoluut veilig te gebruiken rond kinderen en huisdieren, en is ook een zacht alternatief voor mensen die aan astma en allergieën lijden. Zeg het hele jaar vaarwel tegen ongewenste insecten en bestrijd de mieren effectief! Automatisch systeem tegen mieren kopen? U vindt ze hier! De systemen zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties. De dispenser van Insect Free is eenvoudig te gebruiken. Dankzij de extra knoppen heeft u het voordeel dat u de instellingen kunt aanpassen aan uw omgeving, waardoor u de meest efficiënte oplossing krijgt.

Bestsellers

Natuurlijke pyrethrines om mieren te bestrijden

Pyrethrine is het extract van de Chrysanthemum Daisy; bij constant lage doseringen worden insecten geweerd waardoor het de meest effectieve insectenbestrijdingsoplossing is. Natuurlijke pyrethrines breken snel af in de omgeving, waardoor er geen stoffen overblijven.

Het is een uitstekende manier om mieren en geurtjes in restaurants, badkamers, winkels en voedselverwerkingsruimtes continu onder controle te houden. Plaats eenvoudig een gedoseerde aerosol in de dispenser en zet de dispenser op "aan" voor een automatische afgifte van de spray om de vijftien minuten. De dispenser maakt gebruik van batterijen. Aerosol moet om de 30 dagen worden vervangen. Aerosolbussen zijn niet inbegrepen.