Mastercid PS

Mastercid PS

Mastercid PS

Mastercid PS is een ideaal product tegen kruipende insecten en erg effectief.

Zoals bij mieren, kakkerlakken, duizendpoten, vlooien, teken, mijten, bladluizen, enz. Voor buiten en binnen gebruik. Houd het wel uit de buurt van kinderen. En gebruik het buiten alleen vlak bij je huis. Insecten zijn natuurlijk ook nutig!

GEBRUIKSAANWIJZING:
Spreid het poeder uit rechtstreeks uit de gaten in de container

Let op: Insect Free heeft Europeesche registraties voor haar producten sommige hebben geen toelatings nummer in Nederland. Kijk bij algemene voorwaarden welke geen nummer in Nederland hebben.

Etiket is in het Italiaans

Registratie van het ministerie van Volksgezondheid nr. N. 18416 Italië

€ 19,95
voorraad: Op voorraad
SKU
IFPS

Mastercid PS is een ideaal product tegen kruipende insecten buiten die uw dagelijks leven vlak bij of in huis lastig maken.

GEBRUIKSAANWIJZING:
Spreid het poeder uit rechtstreeks uit de gaten in de container

 

KENMERKEN: Stof insecticide klaar om te gebruiken met hoge en onmiddellijke actie vanwege de natuurlijke Pyrethrum synergie met piperonyl butoxide. Effectief tegen kruipende insecten (mieren, kakkerlakken, duizendpoten, vlooien, teken, mijten, bladluizen, enz.). Mastercid PS is specifiek voor de desinfestatie van huizen, kelders, scholen, kostscholen, openbare gebouwen, magazijnen, mierenplagen op je terras enz.

GEBRUIKSMETHODE Bestrooi het poeder met een speciaal mondstuk of rechtstreeks uit de gaten in de container, met name op de hoeken , scheuren, spleten en op al die punten waar zich in het algemeen de insecten kunnen verbergen.
 
WAARSCHUWING:  Zorg ervoor dat kinderen en dieren niet bij het poeder kunnen komen.Als het product wordt gebruikt op de plaatsen binnen  waar u langer verblijft of in de slaapkamers zorg dan voor voldoende ventilatie. NIET GEBRUIKEN IN DE LANDBOUW OF OP PLANTEN BESTEMD VOOR VOEDSEL.

Samenstelling

  • PYRETER EXTRACT 25% g. 0.8
  • Pure PIPERONYL BUTOXIDE g. 1.8
  • COFORMULANTEN EN INERTI qs tot 100 g

 
INFORMATIE VOOR MEDISCHE SYMPTOMEN: blokkeert zenuwtransmissiestimulerende neuronaansluitingen. Tremoren, convulsies, ataxie; irritatie van de luchtwegen: loopneus, hoesten, piepende ademhaling en kortademigheid, misselijkheid, braken, buikpijn, diarree, zweten. Bijzonder gevoelig deel van allergische patiënten en astmapatiënten, evenals kinderen. Symptomatische therapie en reanimatie. RAADPLEEG EEN ANTIGIFCENTRUM - LEGE BUSSEN AFGEVEN BIJ EEN MILEUSTATION.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mastercid PS
Jouw beoordeling