Wat te doen tegen fruitvliegjes:

Hoe bestrijdt u fruitvliegjes? Om de fruitvliegjes te bestrijden biedt de LCD Aerosol dispenser controle door fruitvliegjes uit te schakelen. Voor de controle van deze fruitvliegjes dient u eerst de omgeving goed schoon te maken om vervolgens de dispenser effectief te kunnen gebruiken.

 • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Beoordeeld met een 9,5 door 500+ klanten

Fruitvliegjes bestrijden

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
 1. Pyregreen 5.0
  Rating:
  0%
  € 99,00
 2. Permecid PU
  Rating:
  0%
  € 19,95
 3. Insect Free extra 1 navulling
  Rating:
  0%
  € 20,00
 4. Insect Free Extra 12 Na-vullingen
  Rating:
  0%
  € 180,00
 5. Insect Free Extra 3 Na-vullingen
  Rating:
  0%
  € 55,00
 6. Insect Free Extra 6 Na-vullingen
  Waardering:
  100%
  € 99,00
 7. Start Set ( Dispenser + 1 Vulling)
  Waardering:
  100%
  € 49,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina

Fruitvliegjes verdrijven

Fruitvliegjes kunnen zich overal voortplanten. Net als andere vliegen, ontwikkelen de fruitvliegen zich van larven, en fruitvlieglarven moeten vochtigheid hebben om te kunnen overleven. Fruitvliegjes bestrijden is lastig, omdat ze zich snel voortplanten. Ongeacht waar de fruitvliegjes vandaan komen, worden ze vooral gezien bij ramen en gootstenen, omdat ze worden aangetrokken door licht en vocht.

De LCD Aerosol dispenser set van Insect-free.eu wordt in de lucht gespoten om de fruitvliegjes te bestrijden. Een eenvoudige spray van 3 seconden bestrijdt de fruitvliegjes rondom het gebied waar zij zich bevinden. Deze producten kunnen ook worden ingezet onder en achter apparatuur en in andere gebieden, scheuren en spleten. De spray zorgt ook voor het bestrijden van onvolgroeide larven en bestrijdt tegelijkertijd de fruitvliegeitjes.Om de fruitvliegjes te bestrijden biedt de LCD Aerosol dispenser controle door fruitvliegjes uit te schakelen. Voor de controle van deze fruitvliegjes dient u eerst de omgeving goed schoon te maken om vervolgens de dispenser effectief te kunnen gebruiken.

Ook interessant voor u

Probeer Permecid PU vanaf € 19,95

Tegen vliegende en kruipende insecten

Nu bekijken

Fruitvliegjes bestrijden met de dispenser van Insect Free

De dispenser van Aerosol is een uniek middel tegen allerlei insecten, voor binnen als buiten. De dispenser is een afwerend middel tegen fruitvliegjes en is niet schadelijk voor mens en huisdieren.

De insectenspray is een zuiver natuurlijk pyrethrum product. Dit hoogwaardige natuurproduct is hoogst doeltreffend tegen insecten, maar (mits correct gebruikt) ongevaarlijk voor mens en dier. Pyrethrum wordt sinds eeuwen gebruikt ter bestrijding van allerlei insecten en is door de E.U. goedgekeurd. De LCD Aerosol dispenser spray werkt op puur natuurlijke basis en bevat geen schadelijke chemische stoffen.

Hoe bestrijdt u fruitvliegjes?

Insecten zijn veel problemen wanneer ze uw huis of bedrijf binnenvallen. Naast de algemene storing die ze veroorzaken, zijn ze ook een potentieel gevaar voor de gezondheid omdat ze mogelijk ziekten naar u en de uwe kunnen verspreiden. Onze automatische insectenspraydispensers houden dit ongedierte uit uw huis door kleine doses pyrethrines in de lucht af te geven waardoor uw pand onbewoonbaar wordt voor plaaginsecten.

Naast automatische spuitdispensers bieden wij ook navullingen voor onze dispensers. Onze vullingen zijn:

 • Gemaakt met 100% natuurlijke pyrethrines om de effectiviteit tegen fruitvliegjes te bestrijden en om de veiligheid van gebruikers te garanderen.
 • Milieuvriendelijk omdat ze niet ozonafbrekend zijn.
 • Langdurig dankzij hun krachtige aard.

De Aerosol dispenser is een premium product om fruitvliegjes te bestrijden met een unieke formulering die 100% natuurlijke pyrethrines bevat, speciaal ontworpen. De dispenser is volledig programmeerbaar en wordt aangedreven door batterijen die niet worden meegeleverd.

Bestsellers

 1. Insect Free Extra 12 Na-vullingen
  Insect Free Extra 12 Na-vullingen
  Rating:
  0%
  € 180,00
 2. mini set extra (2 x Dispenser + 6 Vullingen)
  mini set extra (2 x Dispenser + 6 Vullingen)
  Rating:
  0%
  € 149,00
 3. Super Maxi set extra (2 x Dispenser + 12 Vullingen)
  Super Maxi set extra (2 x Dispenser + 12 Vullingen)
  Rating:
  0%
  € 234,00

Werking van Insect Free

De insecticide van Insect Free blokkeert het zenuwstelsel van de fruitvliegjes doormiddel van de hoge concentratie natuurlijke pyrethrine (7 procent). De toevoeging van piperonyl butoxide (16 procent) versterkt dit effect. Daarbij bevat de insecticide geen stoffen welke schade aan de ozonlaag kunnen toebrengen. Een vulling Insect Free insecticide is goed voor ten minste 3000 sprays wat gelijk staat aan een levensduur van 30 dagen bij een interval van 15 minuten.

Voor meer informatie over de dispenser verwijzen wij u door naar informatie over de fruitvliegjes bestrijdingsmiddel. Andere vragen? Neem dan contact met ons op.