Delta PBO 1Liter

Delta PBO 1Liter

Delta PBO 1Liter

Let op: Etiket op de fles is Duits. Dit product heeft geen toelatingsnummer in Nederland. Deutschland registriernummer der BAuA N-76357. Zulassung der Italiener Gesundheitsministerium N. 19903

Geconcentreerde vloeistof insecticide op basis van deltamethrin, synergie met piperonylbutoxide zonder oplosmiddel ( stroom formulering ), volledig geurloos. Het product wordt gekenmerkt door een snelle knockdown-actie en een lange resterende actie.

Door zijn eigenschappen is de Delta PBO effectief en veilig toepasbaar in woonhuizen, scholen, openbaar groen, gazons, hotels, flatgebouwen, openbare hygiëne, statiegeld- en voedselindustrieën. Het product is bestemd voor de bestrijding van kruipende insecten (mieren, kakkerlakken, vlooien, bedwantsen, motten, houtwormen, snuitkevers enz.) En tegen vliegende insecten (muggen, tijgermug, chironomiden, vliegen, motten, enz.).

Delta PBO is ook geschikt voor gebruik in stedelijke, publieke of private groenzones en voor behandelingen met een thermonebuliser.

€ 69,00
voorraad: Op voorraad
SKU
DPBO

DELTA PBO Insecticide is een suspensieconcentraat op basis van deltamethrin. Het garandeert een zeer goed, langdurig en destructief effect. Dit wordt versterkt door het piperononylbutoxide in de formule. Deltamethrin beschermt tegen enzymatische afbraak en vergemakkelijkt de penetratie in het insectenlichaam. Dergelijke eigenschappen kunnen de insectenstammen die resistent zijn tegen niet-synergetische pyrethroïden volledig bestrijden.

DELTA PBO insecticide is zeer geschikt voor het bestrijden van vliegende en kruipende insecten zoals kakkerlakken, mieren, wantsen, vlooien, kevers, motten, houtwormen, vliegen, muggen en tijgermuggen.

Toepassingsgebieden

  • voor de bestrijding van insecten in woningen en burgers (accommodatie, voedingsindustrie, magazijnen, scholen, ziekenhuizen, bioscopen, winkels, kazernes, hotels, campings, vakantieoorden, restaurants, kantines, openbaar vervoer, fokkerij, stallen, dierenverblijven, hondenkampen, mestkuilen, stortplaatsen) )
  • Ook geschikt voor stedelijke, openbare en particuliere groengebieden om muggen te bestrijden

eigendommen

  • voor vliegende en kruipende insecten
  • langdurig effect
  • Inhoud: 1 liter

voordelen

  • direct doden
  • voor binnen en buiten

Waarschuwingen

Bij gebruik in de voedingsindustrie of op plaatsen waar voedsel wordt bereid, moet u ervoor zorgen dat er geen voedsel aanwezig is, tenzij het is verzegeld en beschermd tegen mogelijk spatten.

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van eten, drinken en diervoeder. Eet, drink of rook niet tijdens het werk. Vermijd huidcontact. Afval niet in de gootsteen werpen. Bij het afvoeren van het product en de container moeten de passende voorzorgsmaatregelen worden genomen (gevaarlijke afvalstoffen). Als u het product per ongeluk inneemt, raadpleeg dan onmiddellijk een arts en laat hem de verpakking of het etiket zien. Gooi niet buiten weg. Volg de speciale instructies / veiligheidsinformatiebladen.

Spuit alleen in lege stallen. Dek het voer, de voederbak, de besproeiingsinrichting, het melksysteem en het koppelingsapparaat zorgvuldig af. Niet aanbrengen op plekken waar de dieren aan kunnen likken. Spuit niet op het lichaam van het dier. Niet vermengen met bleekmiddelen. Bedek of verwijder voedsel en voedsel, vogelhuisjes en aquariums voor gebruik. Verontreinig geen voedsel, dranken en gerechten die bedoeld zijn voor gebruik met het product. Niet gebruiken op planten voor dier- en mensvoeding.

Niet gebruiken in geconcentreerde vorm, volg de instructies van de fabrikant. Als het product wordt gebruikt in de slaapkamer of op plaatsen waar u lange tijd doorbrengt, moet u het voldoende ventileren voordat u het binnengaat. Na gebruik of na huidcontact de handen grondig wassen met water en zeep. Niet gebruiken in de landbouw. Verwijder tijdens de behandeling in dierenasielen of hondenkampen de dieren voor de gehele duur en breng de dieren pas daarna weer in tot de oplossing op de oppervlakken is opgedroogd.

Vervaldatum : Het product behoudt zijn kenmerken in zijn originele verpakking bij kamertemperatuur gedurende minstens twee jaar.  

DELTA PBO-insecticide voor het bestrijden van vliegende en kruipende insecten zoals kakkerlakken, mieren, wantsen, vlooien, kevers, motten, houtwormen, vliegen, muggen en tijgermuggen.

toepassing

Schudden voor gebruik. Afhankelijk van de behoefte en het te behandelen oppervlak kan DELTA PBO insecticide verdeeld worden met handspuiten, schouderspuiten, sproeiers en / of sproeisystemen. Het wordt verdund in water gebruikt volgens de volgende doseringen.

Tegen vliegende insecten (vliegen, muggen, muggen, motten enz.): Verdun 30 tot 50 ml van het product in 10 liter water (0,3 tot 0,5%). Een liter oplossing kan 10 vierkante meter ruimte behandelen. Verhoog voor doseringen in mestkuilen en dergelijke de dosis tot 0,6%.

Tegen kruipende insecten (kakkerlakken, mieren, bedwantsen, vlooien, motten, houtwormen, enz.): Verdun 50 tot 60 ml DELTA PBO-insecticide in 10 liter water (0,5 tot 0,6%). Eén liter oplossing is voldoende voor 10 vierkante meter.

Voor buitenbehandelingen (tuinen, lanen, heggen, struiken en grastapijten): Verdun 50 ml insecticide in 10 liter water (0,5%). Verdeel de oplossing met sproeiers of andere geschikte apparatuur voor kleine tot middelgrote volumes in een verhouding van 100 liter per 10.000 vierkante meter oppervlakte. De concentraties kunnen worden verhoogd afhankelijk van het gebruikte apparaat en de transmissiesnelheid; in ieder geval mag een concentratie van 1,5% niet worden overschreden. Bij gebruik in groene gebieden wordt aanbevolen om ervoor te zorgen dat de vegetatie gelijkmatig bevochtigd wordt en om druppelen te voorkomen.

Gebruik met thermische vernevelmachine: los 50 ml van het product op in één liter propyleenglycol of een ander geschikt oplosmiddel. De verkregen oplossing kan worden gebruikt om 3.500 kubieke meter te behandelen

Write Your Own Review
You're reviewing:Delta PBO 1Liter
Jouw beoordeling